Beter horen?

Meer hoorcomfort?

Vrouw met hand bij oor - Hoorpraktijk Twenterand Westerhaar Audicien controleert oor - Hoorpraktijk Twenterand Westerhaar

Welkom bij Hoorpraktijk Twenterand

Twijfels over uw gehoor?

Wilt u blijven genieten van een goed gesprek, muziek, radio en televisie of de mooie geluiden in de natuur en op straat? Daarvoor is een goed gehoor belangrijk.

Heeft u twijfels over uw eigen gehoor of dat van iemand in uw omgeving? Dan zijn er een aantal signalen waaraan u kunt herkennen of het verstandig is om uw gehoor eens vrijblijvend te laten controleren.

Kunt u in een groter gezelschap de gesprekken niet meer goed volgen? Moet uw televisie of radio steeds harder staan om alles goed te kunnen verstaan? Vindt u dat veel mensen onduidelijk praten?

Geeft uw partner of uw kinderen aan dat ze vaak dingen voor u moeten herhalen? 

Herkent u deze signalen?

Dan bestaat de kans dat er sprake is van gehoorverlies en is het verstandig om een hoortest te laten uitvoeren. Bij Hoorpraktijk Twenterand is een hoortest gratis en vrijblijvend en wordt uitgevoerd door een Star gecertificeerde (Triage) audicien met meer dan 26 jaar ervaring in het vak, u bent nergens toe verplicht en als u niet mobiel bent, kunnen wij zelfs bij u thuis komen!

Als een hoortoestel een goede oplossing is voor uw klachten, informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Second opinion?

Draagt u reeds hoortoestellen, maar bent u daar momenteel niet tevreden over? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vaak kunnen wij door middel van eenvoudige aanpassingen aan het oorstukje of aan de afstelling van de hoortoestellen al een verbetering van het hoorresultaat bewerkstelligen, zonder dat u daarvoor kosten hoeft te maken!

Wij werken met geavanceerde apparatuur waardoor wij exact kunnen meten hoe het geluid in uw oor versterkt wordt, zodat wij de afstelling van uw hoortoestel(len) zeer precies kunnen afstemmen op uw gehoorverlies.

Visitekaartjes Hoorpraktijk
Audicien controleert meisjes oor - Hoorpraktijk Twenterand Westerhaar

Gratis hoortest, eventueel bij u aan huis

Wilt u blijven genieten van een goed gesprek, muziek, radio en televisie of de mooie geluiden in de natuur en op straat? Daarvoor is een goed gehoor belangrijk. Vraag daarom nu de gratis hoortest aan!

Afspraak maken

Plan uw route