Beter horen?

Meer hoorcomfort?

Vrouw met hand bij oor - Hoorpraktijk Twenterand Westerhaar Audicien controleert oor - Hoorpraktijk Twenterand Westerhaar

Welkom bij Hoorpraktijk Twenterand

Over Hoorpraktijk Twenterand

Hoorpraktijk Twenterand bestaat uit Ronald en Adri Dissel. Ronald is reeds vanaf 1987 gediplomeerd (Star-geregistreerd) audicien en sinds die tijd full-time werkzaam in de hoorbranche. Vanuit een groot-winkelbedrijf Geervliet (tegenwoordig Beter Horen) zijn wij een eigen bedrijf in Rotterdam-IJsselmonde begonnen, daar is later een tweede winkel in Hellevoetsluis bij gekomen. Eind 2007 hebben wij deze bedrijven verkocht en zijn wij naar Overijssel verhuisd. Adri heeft 10 jaar ziekenhuis-ervaring met audiometrie en heeft ook altijd meegewerkt in de winkel, daarna is zij 3 jaar account-manager geweest bij Unitron/Phonak en heeft inmiddels met succes haar audiciensdiploma behaald in 2015!

 
Praktijkruimte binnen
 
In 2008 zijn wij in Overijssel terecht gekomen, naast het werk als zzp-audicien zijn wij in september 2013 een eigen praktijk aan huis begonnen waar wij in een rustige omgeving, met alle tijd voor onze klanten, de mensen zo optimaal mogelijk willen helpen met het verbeteren van hun gehoor!